Sommar...

Sommaren är här nu...det har varit sååå varmt dessa dagar.
Vi har haft såå kul dessa dagar....vart hos mina föräldrar i Södertälje och träffat familjen.
Som ni har märkt så bloggar jag inte lika mkt....dels för att det är sommar och dels för att jag vill ha en paus från bloggen.
Jag har mkt att skriva om.......men det får vänta tills efter sommaren, så lägg till mig på Bloglovin så kommer ni se då jag kommer igång med bloggen igen :)

Jag önskar er en riktig trevlig sommar med massa sol, bad, god mat och skoj
Vi "höres", kram kram!Lovely Lovely

Babbel Habbel.....

Nyvaken här..
Huset är en ren Bastu....lillen sover ännu....han kunde inte sova mellan kl 1-4 inatt, han grät, vred på sig och ville upp....han han ont stackarn.......jag satt och masserade honom, blåste på honom, det var såååå varmt i sovrummet......men nope,......jag satt med honom framför tv:n 2ggr och han drack Välling......sen runt 4.30 så vart han riktigt trött och jag var ZOMBIE trött då jag hade bara sovit 1,5h då han började.....
Men men jag är väl någorlunda pigg just nu......

Han kommer nog vakna strax lilla sötnosen........
Igår ville han sååå gärna Bada, han gick till badrums dörren och sade -baaada...baadaaa......
Jag sa till honom -Nej Matteus du kan inte bada nu...ajaj armen...Han gav mig världens puppy sad look!
Ska duscha honom idag men inget bada på 2½ vecka....stackarn :(

Igår hade jag fullt upp hela dagen....
Många ringde och undrade ang lilla Hjärtat......
Tack såååå mkt för alla samtal, kommentarer och presenter till Matteus......
Vi hade Mamma E, Guccimama och min svärmor här igår och så småttingarna Elisia och Valencia.....
Det var jättetrevligt att umgås även om huset var rena bastun.....Såg på nyheterna Att Michael Jackson har dött, stackarn :( , må han vila ifred nu......
Blev ledsen då jag läste det, King Of Pop borta.....
Jag sade till min Älskling för inte så länge sedan att jag trodde han kommer att dö snart för han har ett visst utseende på ansiktet ...ja vet det låter spooky.......men på vissa människor tycker man kan se i ansiktet, the death face....

Hoppas ni får en underbar dag....Let the Day Begin!

Hemska Dag....

God Morgon...
Min morgon började redan kl 6 idag...lillen vaknade och sade Ajaj!
Historien bakom detta???

Igår var den mest hemska dag nånsin sedan jag fått Lillen :( , vi åkte ambulans till akuten.
Jag höll på att städa i lillens rum, han satt på mattan, lekte med sina böcker, sjöng och tittade på mig nyfiket vad jag gjorde.
Jag gick in till köket och skulle lämna städtrasan och hälla ut lilla baljan med vatten, jag var borta i kanske 20-25sekunder, jag lämnade det bara på diskbänken.
När jag kommer in i vardagsrummet och tittar åt höger så ser jag hur han ramlar från sin lilla traktor med huvudet framåt, han försöker ta emot fallet med sina händer men hans högra hand ligger böjd inåt mot handleden och träffar golvet :( ,när jag ser honom falla så kändes det som om allt gick i Slowmotion :( jag sprang, slängde mig mot honom men hann inte ta emot han :( , han började gråta som den,...jag hörde på hans sätt att gråta att han gjort sig illa.
Handen var röd likaså hans panna.

Han grät och grät, jag försökte trösta honoom i 10minuter, men nope...jag ringde Vårdguiden, talade med dem, han började gråta ännu mera, darrade med läppen och var sååå seg :( ....Kvinnan i luren kopplade mig till 112.....det tog inte lång tid innan en Ambulans kom och vi var på väg till Astrid Lindgrens :( , han vart tyst i ambulansen för han var såå nyfiken på allt omkring min lilla sötnos.
Känslan av att se sitt barn fara illa och man inte hinner ta emot dem el hjälpa dem alltså det får mig att må illa, jag vart så ledsen så det kändes som om jag skulle spy :( .............Inte lätt att vara Förälder alls.
Jag ringde Älsklingen som precis hade slutat jobbet och var på väg hemåt......Han stod och väntade på oss när vi kom fram med ambulansen.

Han blev undersökt, blodtryck, kontroller hit och dit och Röntgen.
Fallet hade orsakat en fraktur på 2ställen i lillens handled :( , på småbarn så bryts inte skelletet då det är så mjukt utan det böjs. Så vi fick se på röntgen bilderna hur det hade böjts.
Det vart gipsad arm :(
Vi åkte Taxi hemåt med en flaska Välling, tårar i mina ögon, en sovande ♥Matteus och♥ Älskling som höll i både min och lillens händer....

Just nu så leker han med sin Teletubbies Nalle och sjunger, han ska få sova lunch strax.
Han pekar på sin arm och säger ajaj....om 2½ vecka ska gipset bort.