Vad hände?!

 
Valet i USA har varit överallt ett tag nu och dem inslag jag sett och läst om ang Trump så blir man bara förvånad att en sådan man kommit till makten men med fina lovord, pengar, makt och inflytande så har han vunnit, en ny president för USA & 4 år som antigen kan bli bra el sämre?
 
Tycker personligen att det var lite pest el kolera mellan dessa två kandidater då båda har stått för bra resp dåliga argument för att leda nationen.
 
Såg inslag på svt2 igår , korrespondenterna, där man intervjua folk i USA`s små städer där dem fick berätta vad som skulle hända om Clinton resp Trump vann.
 
Människorna har det väldigt svårt där och vilka klassklyftor, det är nog ett väldigt tufft val folket fått göra där. Vi bor inte där men av det man sett fr Trump så är han för radikal, rasistisk och väldigt oförutsägbar, en farlig man som hamnat vid makten tycker jag.
 
Hur påverkar detta oss?
 
Tänker på barn som pratar om valet i skolan. Dem ser att en man med så radikala åsikter om människors religion tagit sån plats,  fått fäste, ett hat skapas, frodas och sprids. Fler likasinnande sonm inte vågat uttala sig träder fram & jag tror att hatet kommer bara spridas :(
 
 
 
Hur ska framtiden se ut?
Vi alla är människor & har lika värde, rättigheter och andas samma luft.
 
 
Taggar: mammablogg tindraohara president val trump clinton folk människor radikala ideer människor värde kärlek tolerans human barn framtid medmänsklighet hat frodar hat fred peace;

Kommentera inlägget här :